A termék bekerült a kosárba

Tovább a fizetésre
 
×

KIPPKOPP SZTORI

Kedves Mindenki!
Családunk közel 40 éve foglalkozik a szárított növények termesztésével,feldolgozásával,értékeíitésével.

Mit kell tudni a szárított növényekről?

Aratás urán a növények bekerülnek egy nyitott szárítóba ahol napok alatt a friss levegőben szépen megszáradnak.Amit megtanultunk az évek alatt ,hogy a természetet befolyásolni nem lehet.Így minden szál,csokor növény más és más.
Ezért a fotókon látott növényeket nem tudjuk 100 %-ban garantálni.Nagyon igyekszünk 98%-ot nyújtani.
Nincs jó vagy kevésbé jó minőségű csokor,meg kell látnunk a szépet abban amit a természet adott nekünk.
fontos tudni a szárított növényekről ,hogy mozgatáskor néhány levél, szirom lehullik (a növények kicsomagolásánál is tapasztalhatjuk,hogy néhány virágmorzsa lesz a csomagban) A jó hír,miután a növényeket végleges helyükre tesszük nem fog hullani. A növények évekig megőrzik színeiket és formájukat,egy szép váza kiválasztásával hosszú ideig otthonunk dísze lehet.

Készítményeink

Minden egyes koszorú ,asztaldísz kézzel készült válogatott alapanyagokból.
A teljes 100%-os hasonlóságot garantálni nem tudjuk.A díszeket kellő odafigyeléssel ,szeretettel és több éves szakmai tapasztalattal készítjük.

Minden kiegészítőt(dobozok,cimkék,kártyák) magunk tervezünk és hasonló családi ,kis vállalkozásokkal gyártatjuk le azokat.

Evergreen növények

Az Evergreen ezek a növények 100% -ban természetesek. A növényvédelem egy teljesen ökológiai folyamat, amely a virág természetes eredetiségét helyettesíti . Ez az anyag közel áll a cukorhoz és 100% -ban biológiailag lebontható.
Ennek a természetes megőrzési technikának köszönhetően az EverGreen növények és virágok fenntartás nélkül megőrzik rugalmasságukat és természetes frissességüket. A betakarítás optimális körülmények között történik, figyelembe véve a környezetet, természetes megújulási folyamatukat. A legjobb eredmény elérése érdekében a növényeket a legszebb életciklusukban takarítják be. Ezután szétválogatják, mielőtt belépnének a Feldolgozó helységbe, csatornába helyezik őket - az alapjukkal merítve. A végleges minőség-ellenőrzés előtt a növények öblítésre majd szárításra kerülnek. Ez a teljes folyamat 7-20 napig tarthat, a növény méretétől függően. Nem igényelnek öntözést, semmilyen különleges kezelést vagy fényerőt.Évekig megőrzi színét és formáját.

Dekorációkat,esküvői dekorációkat egyelőre nem tudunk vállalni,de szívesen dolgozunk össze másokkal és biztosítjuk a növényeket ilyen alkalmakra akár mennyiségi kedvezményes áron.

Üdvözlettel Kippkoppdesign